www.wassenaarders.nl 30 maart 2015

www.wassenaarders.nl 30 maart 2015

Bazaar Scouting Van Woesik meer dan geslaagd!

Afgelopen zaterdag om 10 uur stond de hele botenhal vol met verkoopmaterialen. De bazaar bij Scouting Van Woesik kon beginnen. Direct stroomde de hal vol met belangstellenden, verzamelaars en vele anderen. En de hele dag bleef het gezellig druk.

P1190198Veel mensen kochten lootjes en wonnen mooie prijzen bij het Rad van Avontuur. De prijzen waren gesponsord door Bouwmarkt Kluswijs Van Veen, Kantoorvakhandel Jan Schuurman, De Groen Pens & Stationary, Restaurant Me Gusta, Tuincentrum De Bosrand, Liens kadowinkel, Voorham Verf en Wand, Bloemen- en Plantenhandel De Kleine Markt en Boekhandel De Kler. Van buiten Wassenaar is de groep ook nog eens verrast met mooie prijzen van Automobielbedrijf Van Asch.

Veel kinderen deden mee met de spelletjes en kochten een lekkere suikerspin. De suikerspinmachine was beschikbaar gesteld door de Wassenaarse Oranje Vereniging. Ook werd er door veel mensen geraden hoeveel spekkies er in de glazen pot zaten. Aan het eind van de dag hoorde Julia dat ze er het dichtste bij zat en kreeg alle spekkies. Natuurlijk dronken veel mensen een kopje koffie of thee in de gezellige keuken en namen daar iets lekker bij. Alles was gebakken door de leden en hun ouders.

VeilingP1190212

Er zijn twee artikelen van de veiling waar u nog steeds op kunt bieden; een aanhanger en een kleine stalen boot. Wilt u een bod doen, mail dan naar onderstaand e-mailadres. U kunt ook een keer langskomen om te kijken. Daar kunt het beste een afspraak voor maken.

Nadat alles opgeruimd was kwam het spannende moment. Wat zou de bazaar hebben opgebracht? Tot ieders grote vreugde hadden alle kleine bedragen bij elkaar het fantastische eindbedrag opgeleverd van € 1570,00!! Dit bedrag wordt gebruikt om een leuke activiteit tijdens het zomerkamp te organiseren, voor de realisatie van een vlaggenmast op het terrein en voor extra zonnepanelen.

P1190056Zonnepanelen
In de aanloop naar deze bazaar is van Woesik bij het knotten van de wilgen op een geheel andere wijze gesponsord door twee Wassenaarse bedrijven. Hamaco stelde een hoogwerker ter beschikking en Bos Tuingereedschappen een kettingzaag. De bomen langs de wetering zijn te hoog geworden en staan de energieopbrengst van de te plaatsen zonnepanelen in de weg. Het knotten van de bomen is nog niet geheel afgerond, maar krijgt zeer binnenkort weer een vervolg. De gewonnen zonnepanelen zullen begin april geplaatst worden.

Wilt u meer weten over de veiling artikelen of over Scouting Van Woesik dan kunt u contact opnemen met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com of u kunt kijken op de website www.vanwoesik.com .