www.wassenaarders.nl 25 augustus 2015

www.wassenaarders.nl 25 augustus 2015

Survivalweekend bij Van Woesik

Zaterdag 12 en zondag 13 september
Met de leiding samen een vlot bouwen en daarna op avontuur met dat vlot, hindernissen door en over het water, kanoën, slapen in een tent, eten maken op een eigen vuurtje, groot kampvuur en vooral heel veel gezelligheid voor P1210629kinderen van 5 tot 16 jaar. Wordt snel lid van Van Woesik en ook jij kunt genieten van dit prachtige programma. Ben je al 16 jaar of ouder, doe dan mee als leiding om een groepje jonge kinderen te begeleiden.

Overvliegen
Afgelopen zaterdag was het één groot feest bij Van Woesik. Heel veel kinderen zijn overgevlogen naar de volgende groep en moesten daarvoor een hindernisparcours doen. De jongste kinderen moesten over het survivalparcours, onder een net door en door autobanden heen. De oudste kinderen deden ook nog hindernissen over het water. En aan P1210592het einde vloog je via de handen van alle begeleiders door de vlucht om op een dikke mat te eindigen. Na het overvliegen gingen alle leden nog eens de hindernissen doen. Er was veel pret op, rond en in het water. De kinderen en ouders vonden het geweldig!

Wil je zaterdag 5 september ook meedoen?
Kom zonder verdere kosten en verplichting zaterdag meedoen aan ons programma. De Bevers (5 t/m 7 jaar) en de Welpen (7 t/m 10 jaar) beginnen om 9.30 uur en hebben een leuk programma op en rond het terrein van Van Woesik, in het bos en op het water. De Junioren (10 t/m 12 jaar) en de Zeeverkenners (12 t/m 16 jaar) verzamelen om 8.00 uur en gaan zeilen en doen spellen op het water.
Meer informatie over scouting Van Woesik kunt u vinden op www.vanwoesik.com. Kom je zaterdag kijken, geef je dan op bij leobellekom@ziggo.nl, 06-43265500. U vindt ons scoutinggebouw aan de van Duivenvoordelaan 560.