www.wassenaarders.nl 19 september 2019

www.wassenaarders.nl 19 september 2019

Plezier en kwaliteit gaan samen bij Scouting Van Woesik

De leiding van Van Woesik kent verschillende achtergronden. Zij weten dat zij zichzelf kunnen en mogen zijn bij Scouting Van Woesik.

Een ieder van de leiding volgt trainingen om zich te bekwamen op die gebieden waar de eigen interesses liggen. EHBO is vanzelfsprekend, maar ook training op het gebied van pesten en plagen, programma’s organiseren en veiligheid worden regelmatig gevolgd. En uiteraard is er voor de leiding aandacht voor de eigen sfeer en gezelligheid. Wie het naar zijn zin heeft, functioneert nog beter. De eigen plezier werkt aanstekelijk naar andere leiding en naar de jeugd bij Van Woesik.

Een groot deel van de leiding van Van Woesik gaat komend weekend op het Scoutinglandgoed in Zeewolde plezier en kwaliteit combineren tijdens Scout-In. Een weekend lang vormt Scout-In hét platform voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen, nieuwe tips, trucs en tools om het Scoutingspel voor jeugdleden nóg leuker en beter te maken. Daarnaast is Scout-In natuurlijk het festival waar je geniet van gezelligheid, muziek, entertainment, actie en fun..

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! Aanstaande zaterdag hebben de Bevers weer een leuk programma. Ben jij 5 jaar of 6 jaar of net 7 jaar geworden, dan kun je zaterdag ook meedoen bij de Bevers. Alle andere groepen hebben zaterdag geen opkomst, bij die groepen kun je op zaterdag 28 september gratis een keertje meedoen. Bel dan wel even van tevoren om te vragen wat het programma is, hoe laat en waar je mag verzamelen en wat je mee mag nemen.

Scouting Van Woesik is een bloeiende en groeiende vereniging. Voor alle speltakken hebben wij nog leiding nodig. Zoek jij ook naar plezier, neem dan contact op met Leo Bellekom, 0643265500, leo.bellekom@ziggo.nl. Misschien tot zaterdag, bij de Bevers.