Wim van der Ham

WimvanderHam1
Hallo,

Mijn naam is Wim van der Ham en ik ben de vertrouwenspersoon bij Van Woesik. Van van 2014 t/m 2021 ben ik lid van het bestuur geweest als groeps- en praktijkbegeleider.

Ik woon samen met Birgit en wij zijn erg blij met onze kinderen Liza en de tweeling Esther en Lukas. Deze laatste twee zijn al geruime tijd lid van Van Woesik en het is helemaal hun ding. Als ouder geniet je natuurlijk als je kind vol enthousiasme thuiskomt na activiteiten in het Woeshoês of een zeiltocht op de Kagerplassen. Maar niet alleen zij zijn enthousiast, ook ik werd dat. Ik was al onder de indruk van de gevarieerdheid van de activiteiten, maar na een paar keer meehelpen bij het jaarlijkse onderhoud aan de boten voelde ik ook de prima sfeer die er bij Van Woesik is. ‘Daar wil ik bijhoren’, dacht ik toen.

Ik werk bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten als teamcoördinator Informatiebeheer.
Deze organisatie is dé vraagbaak voor burgemeesters, wethouders, raadsleden en gemeenteambtenaren en dé belangenbehartiger van alle gemeenten in Nederland. Bij de VNG ben ik ook al jaren actief in de bedrijfshulpverlening. Veiligheid is dan ook voor mij een erg belangrijk punt en bij Van Woesik is daar natuurlijk ook alle aandacht voor.