Tim Bellekom

Beste allemaal,

Mijn naam is Tim Bellekom, ik ben 38 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Wassenaar, maar ik woon tegenwoordig in Den Haag. Een deel van mijn familie is actief bij Van Woesik en ik ben nu ook besmet met het Van Woesik virus.
Ik heb veel ervaring op het gebied van sport- en spelactiviteiten. Bij de Stichting Spelenderwijs Wassenaar ben ik 8 jaar leiding geweest van groepen kinderen van diverse leeftijden. Ik ben nu ook alweer aan mijn 8e jaar als staflid bezig en zorg ik samen met de andere stafleden voor een uitgebalanceerd programma met diverse sport- en spelactiviteiten. Ik ben met veel plezier en inspiratie bij de Bevers aan de slag als teamleider!

Ik ben in 2016 begonnen met de opleiding PABO, een 4-jarige avondopleiding om uiteindelijk als meester voor de klas op een basisschool te mogen staan. Sinds kort (eind 2017) heb ik een baan in het onderwijs en ga ik aan de slag als meester voor groep 8 op een basisschool in Rotterdam. Daarnaast doe ik ook leerlingbegeleiding voor verschillende groepen van deze school. Een kind kunnen helpen in zijn of haar ontwikkeling, leervermogen en uitbreiden van de kennis (op school) of samenwerken, motoriek en spelinzichten verbeteren en groepsgevoel creëren, (vooral ook op scouting) Dat is waar mijn passie ligt en waar ik voor sta!