Michelle Bellekom

Ik ben Michelle Bellekom, ik ben wilde vaart begeleiding en groepsbegeleider.

Tot 2020 was ik leiding bij de zeeverkenners. Elke week het water op met een grote groep enthousiaste kinderen. Met veel plezier heb ik leren varen en zeilen, en met nog meer plezier heb ik mijn kennis overgedragen aan de zeeverkenners.

Nu begeleid ik de wilde vaart, een fantastische groep jongeren van 16-18 jaar. Ze organiseren hun eigen opkomsten en kampen, en zorgen voor regels en structuur met hun eigen bestuur. Het is mijn eervolle taak om hen te begeleiden in de ontdekkingstocht naar hun talenten en interesses, binnen en buiten scouting. We hebben elke week een hoop lol en daar draait het om!

Daarnaast ben ik groepsbegeleider. Met deze functie ben ik de schakel tussen het groepsbestuur en de leiding. Samen met de teamleiders zorgen we dat alle leiding en leden het maximale uit hun tijd bij de Van Woesikgroep kunnen halen.

Naast scouting werk ik samen met Lars als hovenier bij Bellekom Tuinen, en zorgen wij ervoor dat het buitenterrein bij van Woesik er altijd netjes uitziet. Ook ben ik actief bij de brandweer in Sassenheim, waar ik dan ook woon.

Bij Van Woesik mag iedereen zichzelf zijn!

Iedereen, dus ook ik, en dat is heerlijk!