Madeleine Blom

MadeleineHoi,

Ik heet Madeleine Blom en ben 52 jaar. Sinds 2011 zit ik in het bestuur van de Van Woesikgroep als groepsbegeleider. De groep was al bekend bij mij.

Vanaf mijn 18de jaar was ik staflid bij de Bevers. Ook ging ik mee met de kampen van de Welpen, Kabouters en de Zeeverkenners. Ik weet eigenlijk niet meer hoeveel jaar ik toen bij de groep was; ik gok op 8 jaar.

In die tijden studeerde ik HBO-verpleegkunde, Bestuurskunde en werkte ik als verpleegkundige en als een medewerker bij een verzekeraar. Pas later (2003) deed ik de avondopleiding PABO. Mijn tweede stage in Nootdorp beviel mij zo goed dat ik er nog werk! Hoewel werken met oudere mensen mij ook altijd heeft getrokken. Volgend jaar wil ik die kant weer eens op.

Wat ik fijn vind aan de Van Woesikgroep is de sfeer; gelijk al binnenkomst! De één is aan het schuren en de ander bezig met de limo….. Kortom, gezelligheid!

Natuurlijk, met gezelligheid alleen, kom je er niet. Het laatste jaar hebben we een groei doorgemaakt qua leren; denk aan programma’s maken en overdragen van de kennis. Dit zullen we constant proberen te verbeteren.