Lars Bellekom

Ik ben Lars en vermaak me intussen al jaren bij de van Woesik. Om enthousiaste kinderen en volwassenen samen te laten komen, een goede tijd te geven en op een leuke, gezellige manier mooie dingen bij te brengen, vind ik prachtig!

Zodra ik oud genoeg was voor de junioren kwam ik bij scouting. Ik wist allang, ik wilde zeilen! Dat heb ik 2 jaar gedaan, gevolgd door 4 jaar zeeverkenners en 2 jaar wilde vaart. Deze jaren bij Van Woesik zijn me altijd bijgebleven, want wat een tijd was dat! Met een superhechte groep hadden wij de grootste lol en beleefden wij de grootste avonturen. Ik heb gigantisch veel geleerd, van zeilen tot organiseren en leiding nemen en geven.

Nu gun ik dat geluk en deze gezelligheid aan alle leden binnen van woesik. Ik doe er alles aan hen de beste tijd van hun leven te geven en ze een hoop bij te brengen.

Het is prachtig samen met Van Woesik helemaal terug te gaan naar de basic. Met een boot beweeg je je voort op de wind. Je slaapt in een tent en je wast je in het meer. Telefoons en andere electronica’s zijn niet aan de orde. Je moet het doen met wat jij en je medemens samen hebben. Gezelligheid en vriendschap. Samen sta je sterk!