De Wassenaarse Krant 9 maart 2016

De Wassenaarse Krant 9 maart 2016

Veel nieuwe kinderen bij Scouting van Woesik

altAokB1HISbo2RIJS8OMSCl5gW2h9imKNLw7_gcB7kmMvG

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang op het terrein van Scouting van Woesik. Veel ouders waren gekomen om hun kinderen in te schrijven voor de Wassenaarse Sport en Speldagen en/of de poldercross. Alle kinderen, die met hun ouders waren meegekomen, konden gezellig meedoen met het programma van Scouting van Woesik. Bij de entree van het terrein was een vuur waar de kinderen marshmallows konden warmen en opeten. Op het grasveld werden fraaie hutten gebouwd en veel kinderen beklommen de klimrekken en het survivalparkoers. Het duo Kwibus van Spelenderwijs maakten leuke dieren en attributen van ballonnen.

Folders werden uitgedeeld en verschillende kinderen hebben zich aangemeld om een keer op proef mee te komen doen met één van de groepen van Van Woesik.
Denkt u dat scouting leuk is voor uw kind kom dan zaterdag met uw kind naar Van Woesik, dan kan het tezamen met de andere nieuwe kinderen een keertje meedraaien om te ervaren en te beleven hoe een opkomst bij Van Woesik is. De Bevers (5 – 7 jaar) en de Welpen (7 – 10 jaar) beginnen om 9.30 uur en de Junioren (10 – 12 jaar) en de Zeeverkenners (12 – 16 jaar) om 13.00 uur. Meer informatie kunt u ook vinden op onze website www.vanwoesik.com of bel met de voorzitter Leo Bellekom, 070-5179302.