De Wassenaarse Krant 7 oktober 2020

De Wassenaarse Krant 7 oktober 2020

Scoutinggroep van Woesik is weer gestart!

Na alle geweldige kampen die we hebben gehad in de zomervakantie, is het na een aantal weken eindelijk weer tijd voor het nieuwe seizoen.

’s Ochtends vroeg komen alle 80 kinderen meer dan enthousiast het veld oprennen. Vandaag is het zover, we hebben survival en de oudste kinderen per groep vliegen over naar de volgende groep. Super spannend natuurlijk. Banjerend over de survival en door de sloot worden ze aan het einde van het parcours juichend ontvangen door hun oudere en volgend groep.

De oudste Zeeverkenners zijn allemaal gek verkleed, en vliegen over naar de Wilde Vaart, een nieuwe groep. Deze groep jong volwassenen van 16 tot en met 18 gaat komend seizoen op zoek naar nog veel meer uitdaging en avontuur.

Jammer genoeg nemen we dit jaar afscheid van 2 geweldige bestuursleden, Leo Bellekom en Wim van der Ham. Mede dankzij deze 2 fantastische lui, is de groep zo fantastisch als die nu is! Na jarenlange trouwe dienst, gaan ze nu ruimte maken voor een nieuw groepsbestuur. Bestaande uit enthousiaste oud leiding en jeugdleden gaat dit groepsbestuur er komende jaren samen met alle topleiding geweldige jaren van maken.