De Wassenaarse Krant 29 oktober 2021

De Wassenaarse Krant 29 oktober 2021

Kluskamp bij Van Woesik

Afgelopen weekend hadden wij (de Wilde Vaart) een kluskamp, samen met de Wilde Vaart groep van de Tjarda, waarin we de boten zouden opknappen. Normaal knappen we de boten op in het winterseizoen, maar nu leek het ons wel een leuke uitdaging om dit in een weekendkamp te proberen. Het is namelijk super fijn als we snel de boten afhebben, dan hebben we heel de winter tijd voor leuke dingen, zoals met z’n allen bowlen of zelfs naar het Tikkibad. Maar we zouden dus wel hard moeten werken dit weekend.

Zo begonnen we vrijdagavond met het uit het water halen van de boten en de dag erna was het tijd om de boten te schuren. Dit duurde wel erg lang en iedereen deed zijn best om alle roestvlekken weg te werken. Hierna was het dan tijd voor het afwerken van de geschuurde plekken. Het was wel veel werk maar doordat we allemaal hard werkten en het erg gezellig hadden vloog de tijd voorbij. Als afsluiter van de dag zaten we gezellig met z’n allen bij het kampvuur en genoten we samen van de gezellige avond.
Op de laatste dag moesten we de hele boot verven, dit was een zware taak, maar gelukkig hadden we het geklaard binnen 2 uurtjes. Al met al was het een erg geslaagd weekend waarin we het gezellig hebben gehad en ook nog eens hard hebben gewerkt!