De Wassenaarse Krant 29 juni 2016

De Wassenaarse Krant 29 juni 2016

Spectaculair zomerkamp voor Bevers van Woesik

Afgelopen zaterdag kwamen de Bevers van Van Woesik uitgelaten het scoutingterrein op. Zij hadden hun weekend zomerkamp en mochten een nachtje blijven slapen in het scoutinggebouw. En als je tussen de 5 en 7 jaar bent is dat best heel spannend!

!cid_66C894BD-67FA-4A6E-A731-AB6CDA7AA076Op het terrein stapten de kinderen direct een andere wereld binnen; ze zijn namelijk in Hollywood beland. Zij worden welkom geheten door 2 acteurs, Brad Appelpit en Karin van Houten en door regisseur Stella Spielberg en haar cameravrouw Loes Lumière. Ze gaan met zijn allen een actiefilm opnemen. De rollen worden verdeeld, de kostuums uitgezocht en met z’n allen gaan zij naar de prachtige filmlocatie, het Monkeybos. Daar moesten zij zien te ontsnappen aan de Paparazzi die hen achtervolgden. Met een spannende fotospeurtocht is dat alle Bevers gelukt!
‘s Avonds mochten zij hun spannende avonturen vertellen in hun eigen tv-show en als verrassing mochten zij ook nog hun handafdrukken en handtekening zetten op Hollywoods beroemde sterren. Wat een avontuur was het allemaal!

De Welpen en Junioren gaan in de eerste week van de zomervakantie op kamp en de Zeeverkenners gaan maar liefst 10!cid_A27EA360-FDC7-4101-B9FD-969CE767553A dagen op avontuur. Gezien de vele voorbereidingen van de leiding belooft dat allemaal erg leuk te worden. De kinderen en de leiding kijken er al weken naar uit!

Informatie over Scouting Van Woesik kunt u vinden op www.vanwoesik.com