De Wassenaarse Krant 26 april 2016

De Wassenaarse Krant 26 april 2016

Veel Bevers bij Van Woesik

Aan het begin van dit scoutingseizoen waren er nog maar 6 Bevers bij Van Woesik. Bevers zijn jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar. Doordat er iedere zaterdagochtend leuke programma’s worden georganiseerd, zijn veel kinderen komen kijken en nu zijn er 15 Bevers lid!

20160423_100050Afgelopen zaterdag hebben zij een fotospeurtocht met veel opdrachten gedaan. Zij moesten allerlei dingen opzoeken langs de route en daarmee op de foto gaan, bijv. een winkelkarretje, een brievenbus en een fotolijstje. Soms moesten de kinderen goed nadenken en zoeken, maar het is heel goed gelukt. Het zijn superspeurneuzen!

Kamp
Aan het eind van ieder scoutingseizoen volgt voor alle groepen van Van Woesik het geweldige zomerkamp. Alle kinderen én leiding kijken daar het hele jaar naar uit, lekker weg met je vrienden, allemaal leuke spellen doen en slapen in een clubhuis of tent. Kinderen die tijdens het seizoen lid worden, gaan natuurlijk ook mee, want wie heeft er geen zin in zo’n super fantastische week. De Bevers hebben eind juni hun kamp. Dat doen ze in een weekend. Twee dagen veel avonturen beleven. En de stoere jongens en meiden die dat durven mogen een nachtje blijven slapen in het eigen scoutinggebouw, ‘t Woeshoês. Eén nacht is voor de Bevers vaak al spannend genoeg. Uw kind kan iedere zaterdag een keer komen meedraaien. Dat mag 3x, daarna hoeft u pas te beslissen of uw kind lid wil worden. Kom gauw, dan mag je ook mee op kamp. Meer informatie en foto’s vindt u op onze site www.vanwoesik.com