De Wassenaarse Krant 25 mei 2016

De Wassenaarse Krant 25 mei 2016

55 jaar Van Woesik, wat een feest!

P1230863

Het 11e lustrum begon ’s morgens om 9.30 uur. Alle kinderen hadden zich verzameld rond de vlaggenmast. De vlag van Van Woesik werd gehesen en het clublied werd enthousiast gezongen.

Daarna werden de kinderen verdeeld over 10 teams. Op het gezellig versierde terrein waren 10 spannende hindernissen uitgezet, 5 over het water en 5 op het veld. Over het water waren 2 touwbanen gebouwd, maar ook balanceren over balken, langs een groot net, in de kano’s en met een vlet naar de overkant van de sloot op zoek naar foto’s over 55 jaar Van Woesik. Op het veld waren spellen georganiseerd als een kabelbaan, stepparkoers en survivalbaan. Met de gevonden foto’s gingen de teams naar de fototentoonstelling die binnen in de botenhal was gemaakt over 55 jaar Van Woesik. Als de kinderen de juiste foto binnen hadden gevonden kregen ze een letter. Van de 20 gevonden letters werd een zin gemaakt: Van Woesik vijfenvijftig.
P1230903Tijdens de spellen van de kinderen kwamen ouders en belangstellenden van het jeugdwerk uit Wassenaar kijken naar de fototentoonstelling en films van 55 jaar Van Woesik. Menig ouder herkende zichzelf of familieleden in de foto’s. Iedereen genoot van al het lekkers, het mooie weer en van de enthousiaste kinderen.