De Wassenaarse Krant 22 oktober 2021

De Wassenaarse Krant 22 oktober 2021

Kledingbeurs op 30-10 bij Van Woesik

Op zaterdag 30 oktober 2021 van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Scouting Van Woesik een kledingbeurs en iedereen is welkom. Voor een klein bedrag kun je van alles kopen. Er hangen en liggen overal sportieve, nette en vrijetijdskleding voor alle leeftijden. Maar ook regenpakken, schoenen, laarzen en andere functionele kleding. Buiten is een gezellig horecaplein ingericht met koffie/thee en diverse snacks. Voor de kinderen zijn er verrassend lekkere dingen. Let op: er kan uitsluitend met contant geld betaald worden.

Inleveren van kleding
Er is al veel verzameld, maar we kunnen nog heel veel gebruiken. Kleding in alle soorten en maten voor dames, voor heren, voor kinderen, voor iedereen. Zomerkleding, winterkleding, schaatsen, schoenen, laarzen, regenpakken, nette kleding, vrijetijdskleding, sportkleding, alles wat nog heel is en er goed uitziet mag ingeleverd worden op zaterdag 23 oktober van 9.00 tot 16.00 uur en op woensdag 27 oktober van 19.00 tot 21.00 uur. De opbrengst van deze kledingbeurs wordt bestemd voor aankoop van spelmaterialen voor de jeugd bij Van Woesik.

Op jacht naar de schat
Scouting Van Woesik bestaat 60 jaar en viert een jaar lang allerlei leuke activiteiten. Eerder dit jaar was er al de digitale Bingo en de digitale Pubquiz. Digitaal vanwege corona. Nu mogen we weer meer dingen doen. En we doen graag leuke buitenactiviteiten. Zo is er op 30 oktober een spannende fietspuzzeltocht voor alle leden en hun families. Een route met verschillende opdrachten. De uitkomsten van de opdrachten geven informatie voor een code. Dat is de code om het slot van de schat open te maken. Terug op het terrein is er van alles te beleven. Hier ontmoeten de leden en hun families al die bezoekers aan de kledingbeurs en het horecaplein. We hopen u allemaal te zien op zaterdag 30 oktober aanstaande bij onze actieve en gezellige scoutingvereniging Van Woesik aan de Van Duivenvoordelaan 560. Tot dan!