De Wassenaarse Krant 18 februari 2015

De Wassenaarse Krant 18 februari 2015

Kom hutten bouwen bij Scouting van Woesik!

Komt u zaterdag 7 maart uw kinderen inschrijven voor de Sport en Speldagen, neem uw kinderen dan vooral mee, want ze kunnen van 10.00 tot 11.30 uur meedoen met vele activiteiten op het terrein van Van Woesik.

Het zal zaterdag 7 maart dus druk en gezellig zijn bij Van Woesik. Georganiseerd door de leiding van Van Woesik is er van alles te doen voor de kinderen. Er is veel hout om mooie hutten te bouwen. Ook zijn er tussen de bomen allerlei nieuwe survivalonderdelen voor de kinderen. En natuurlijk brandt er een vuur waar je marshmallows kunt warmen en opeten! Neem voor het hutten bouwen een hamer mee.

P1150943Dus drie vliegen in één klap. U maakt kennis met de organisatie, de kinderen en het terrein van Scouting van Woesik, u schrijft uw kind(eren) in voor drie fantastische Sport en Speldagen en u schrijft u samen met uw kind(eren) in voor de poldercross.
En vindt uw kind het leuk bij Scouting Van Woesik, dan mag uw kind nog twee zaterdagen mee doen met het programma van de Bevers, Welpen, Junioren of Zeeverkenners. Wordt uw kind lid, dan mag hij of zij in de eerste week van de zomervakantie ook nog mee met het gave zomerkamp.

Wil je meer weten over Scouting Van Woesik, de Sport en Speldagen of de poldercross kijk dan op www.vanwoesik.com en/of www.spelenderwijswassenaar.nl of neem contact op met Leo Bellekom, telefoon 070-5179302, leo.bellekom@ziggo.nl