De Wassenaarse Krant 16 juli 2021

De Wassenaarse Krant 16 juli 2021

Van Woesik 60 jaar: een grootse reünie. Meld je aan!!

Dit jaar bestaat de Scouting Van Woesikgroep 60 jaar en dat willen we natuurlijk vieren! Het hele jaar staat in het teken van dit 12e lustrum en voor onze leden zijn en worden er elke maand bijzondere activiteiten georganiseerd.

1948 20 aug. In Oisterwijk bij zr Alfonsia

Ook willen we graag onze oud-leden en alle anderen die de vereniging een warm hart toedragen betrekken bij dit feestelijke jaar. En natuurlijk geldt dit ook voor de oud-leden van de Pacelli-, Priscilla- en Margaretha Sinclairgroep die zich later bij de Van Woesikgroep hebben aangesloten.

Op zaterdag 11 september a.s. tussen 14.00 uur en 18.00 uur organiseren we daarom een grootse reünie. Leiding en bestuur ontvangen je graag, maar ook onze huidige leden, van bevers tot zeeverkenners, van welpen tot stam en van junioren tot wilde vaart, zullen (deels) aanwezig zijn, zodat ook de sfeer van toen goed te proeven zal zijn.

Velen hebben zich inmiddels al aangemeld. Kom je ook? Ken je nog iemand uit jouw Van Woesik-tijd? Attendeer hem of haar op deze reünie. We willen graag zoveel mogelijk oud-leden op 11 september a.s. ontmoeten.

Vind jij het leuk om weer eens op Van Woesik grond te staan en je vrienden van vroeger na lange tijd weer te ontmoeten?! Meld je dan aan door een email te sturen naar vriendenvanvanwoesik@hotmail.com.