De Wassenaarse Krant 15 maart 2017

De Wassenaarse Krant 15 maart 2017

Wat een vrolijke kinderen bij Scouting Van Woesik!

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang bij Scouting Van Woesik. Heel veel kinderen kwamen zich inschrijven voor de sport- en speldagen en voor de poldercross. Zij hadden allemaal hun hamer meegenomen, want zij gingen hutten bouwen!

Ook alle kinderen van Scouting Van Woesik gingen hutten bouwen. En wat was het gezellig met elkaar! Heel veel kinderen sjouwden met de pallets en planken die klaarlagen, kregen spijkers en zochten een mooi plekje op het veld. Met groepjes werden mooie hutten getimmerd en de kinderen hadden de grootste lol! De grotere kinderen hielpen de kleineren en iedereen was blij. De enthousiaste leiding liep rond en hielp waar dat nodig was en lette ook op de veiligheid. Veel kinderen en ouders ontdekten hoe geweldig leuk scouting is en wat een leuke dingen er gedaan worden.

Heeft uw kind het ook zo naar zijn of haar zin gehad? Kom dan aanstaande zaterdag 18 maart met uw kind naar Van Woesik. Er is een korte presentatie voor de ouders en voor de kinderen wat scouting nu precies is. We zien beelden van de spellen, kampen, uitjes en nog veel meer. Daarna is er een leuk programma voor de kinderen. Ieder kind mag vervolgens de komende weken 3x meedoen om te ervaren of hij of zij het leuk vind bij Scouting Van Woesik.

Voor de Bevers en Welpen (kinderen van 5 t/m 10 jaar) begint de bijeenkomst voor ouders en kinderen om 9.30. Aansluitend van 10.30 tot 12.00 uur is er een programma voor de kinderen. Voor de Junioren en Zeeverkenners (10 t/m 16 jaar) en hun ouders begint de bijeenkomst om 11.00 uur. Voor deze groep kinderen is er aansluitend ook een leuk programma wat doorloopt in de middag.

Uiteraard is er alle mogelijkheid om ons mooie scoutinggebouw te bewonderen. Meer informatie en foto’s van o.a. het hutten bouwen kunt u vinden op onze site www.vanwoesik.com. Overigens kunt u ook live de hutten zien, rechtstreeks vanaf de Van Duivenvoordelaan.