De Wassenaarse Krant 11 maart 2015

De Wassenaarse Krant 11 maart 2015

Rommelmarkt bij Scouting Van Woesik.

Op zaterdag 28 maart organiseert Scouting Van Woesik een rommelmarkt. Er is veel te koop, waaronder kinderspeelgoed, boeken en veel andere hebbedingetjes.

Ook hebben de kinderen van Scouting Van Woesik zelf allerlei mooie kunstwerken gemaakt om te verkopen. Er zal ook een veiling en een loterij zijn. Natuurlijk kunt u ook iets komen drinken met zelfgebakken taart erbij. Het belooft een gezellige dag te worden.

P1180991Afgelopen zaterdag was het ook een erg leuke dag bij Scouting Van Woesik. Veel ouders kwamen hun kind(eren) inschrijven voor de Sport en Speldagen. De vele kinderen die mee waren gekomen, deden mee met het leuke programma dat de leiding van Scouting Van Woesik had P1190042georganiseerd. De kinderen konden hutten bouwen, met kano’s de
Wetering op, spelen op de survivalbaan, fietsen en steppen over het hele terrein, marshmallows warmen boven een echt kampvuur, springen op de trampoline en klimmen in de klimwand.

Wilt u meer weten over Scouting Van Woesik dan kunt u kijken op de website www.vanwoesik.com of u kunt contact opnemen met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com .