Michelle Bellekom

P1180022Mijn naam is Michelle Bellekom, ik ben leiding bij de Zeeverkenners.

Ik vind de zeeverkenners een fantastische groep. Het is heerlijk om de hele dag op het water te zijn. Met de wind in de haren over het water gaan, met of zonder dat je een motor nodig hebt, dat geeft me een vrij gevoel.

Bij de Zeeverkenners richten we ons vooral op samenwerken en groepsgevoel. Dit komt dan ook terug in alles wat we doen, van opkomsten tot kampjes. Het is fantastisch om met deze groep jeugd elke keer weer een groep te vormen en ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag zijn.

Ik vind het fantastisch om mijn passie voor wind en water over te brengen aan de groep. Ik doe aan wedstrijdzwemmen maar vind het ook heerlijk om dagen door te brengen in de natuur, op en rond het water. Ik ben echt een buitenmens en zit niet graag stil.

Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Bewegingstechnologie. Hierbij leer ik om de technologie te gebruiken om mensen te helpen bij alle taken in het dagelijks leven. Ik leer oplossingen te vinden waardoor zieke en gezonde mensen beter kunnen bewegen, en daardoor beter kunnen functioneren of presteren.

Bij Van Woesik mag iedereen zichzelf zijn!

Iedereen, dus ook ik, en dat is heerlijk!