Kirsten de Bode

Kirsten

Hallo,
Mijn naam is Kirsten de Bode en ik ben 25 jaar. Sinds 2002 loop ik al rond bij scouting van Woesik. Ik ben bij de Esta’s (Welpen) begonnen. Hier heb ik een aantal jaar elke week leuke spellen gedaan. Daarna ging ik naar de Junioren om te leren zeilen. Na twee jaar ging ik verder naar de Zeeverkenners om nog meer te zeilen. Na vier jaar volgde de Wilde Vaart. Hier moesten we als groep veel zelf regelen en heb ik een aantal keren meegedraaid bij andere speltakken. Van 2013 tot half 2015 heb ik leiding gegeven bij de Welpen. Nu ga ik beginnen bij de Bevers en ik heb er erg veel zin in!

Naast scouting volg ik een HBO opleiding tot Massagetherapeut. Daarnaast heb ik al veel korte opleidingen gevolgd op natuurgeneeskundig gebied. Verder werk ik bij een bedrijf dat in de wielersport zit. In mijn vrije tijd sport ik, lees ik graag boeken en leer ik gitaar spelen.

Het leukste aan Van Woesik vind ik dat je er veel leert. Naast goed omgaan met anderen en zeilen leer je ook praktische dingen, zoals koken en tenten opzetten. Ik heb veel van scouting geleerd en hoop dat ik dat nu ook op anderen kan overbrengen.