Modele custi prepelite

Custile pentru 50 de prepelite ouatoare sunt cele mai folosite atat de microfermele de prepelite cat si micii intreprinzatori care vor sa-si inceapa si sa-si dezvolte propria afacere cu prepelite. Cusca prepelita ouatoare, capacitate 50-60 prepelite, Cu hranitoare si adapatoare incluse. Custile sunt confisquer DIN… Cusca pentru prepelite ouatoare impartita in 4 compartimente confisata DIN PLASA zincata cu FIR de 2mm grosime, complet… Cusca prepelite 15 Buc cu dotari complet dimensiuni: 40 40x 25 cm. gazduieste max. 15 prepelite. Cusca este confisata DIN PLASA zincata cu grosime de 2mm. este prevazuta: cu Colector frontal de OUA, hranitoare frontala, o adapatore APA laterala si à partir de colectare dejectii DIN tabla zincata. Suporta stivuire fara Rastel – maxime 5 custi. PRET: 70 Lei. Usile de acces sunt prevazute cu protectie DIN tabla zincata si matière plastique pentru a proteja prepelitele si persoana Care se ocupa de ele impotriva zgarieturilor….

Specificatii: dimensiuni: 126 x46 X12 cm. gazduieste max. 70 prepelite. Cusca este confisata DIN plastique compact, robuste…. Cusca este construita cu podeaua inclinata in partea DIN FATA a custii astfel INCAT ouale se rostogolesc in colectorul de OUA de unde pot fi colectate cu usurinta. Incubateur capacitate: 3000 OUA de prepelita. PRET:….. Lei Cusca maternitate prepelite dimensiuni: 130 de 60 à 25 cm. gazduieste max. 150-200 de pui de prepelita.

Cusca este confisata DIN PLASA zincata cu grosime de 2mm. este prevazuta Cu: doua hranitoare Starter, doua hranitoare crestere, adapatori, PATURA Neopren, doua becuri infrarosu, furtun Alimentare APA. PRET: 350 Lei acest Model de custi sunt construite cu inca un Rand de PLASA Sub tavitele de dejectii pentru a putea fi montate PE 4 – 5 nivele fara a mai avea nevoie Rastel..

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .